Ndertimi Xhamis

Xhamia Glarus

Es selamu alejkum
Xhamia e parë Shqiptare që do të ndërtohet prej themelit.

Me këtë rast të nderuar mysliman kërkojmë ndihëm tuaj kudo që jeni.

I Dërguari i Allahut thotë: “ kush ndërton një xhami duke kërkuar shpërblimin e Allahut, Allahu do të ja ndërtoj atij një shtëpi në xhenet” ose në një transmetim tjetër “ Allahu do të ja ndërtojë një shtëpi të ngjashme në xhenet”. Po ashtu i Dërguari i Allahut thotë:“ kush ndërton një xhami qoftë edhe sa shtëpia e një zogu Allahu do të ja ndërtoj atij një shtëpi në xhenet”.

Besimtar i nderuar, ndihma jote sa do që të jetë modeste do të jetë shkak që Allahu ta ndërtoj një shtëpi në xhenet.

Ne ju jemi mirënjohës ndaj cdo ndihme që ofroni, edhe nëse ajo është e pakt tek Allahu shpërblimi është i madh dhe lusim Allahun që të ju shpërblej për atë që kontribuoni.

Pranoni nderimet dhe përshëndetjet tona nga Xhamia e Glarusit.

Vesselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.

—————————————————
Konto numri i Xhamisë :

Emri:
Islamische Albanische Gemeinschaft
Molliserstrasse 1
8752 Näfels

Kontonummer
30-38169-2

IBAN:
CH66 0680 7710 0252 8749 3

Banka: GRB Glarner Regionalbank Gen.
8762 Schwanden GL
—————————————————

Kontribuoni edhe me thirje Tel:
0900 14 15 16 (5.15.-CHF)

https://www.facebook.com/xhamiaglarus
www.xhamia-glarus.ch