Es selamu alejkum

Me këtë rast të nderuar mysliman kërkojmë ndihëm tuaj kudo që jeni.

Dhuroni tani për ndërtimi ë xhami në Glarus.
Ne do të ju dërgojnë me postë një Fletpagës.

Ketu mundeni te shkruani Emrin tuaj, Mbiemrin, Adresa, si dhe Vendin e Banimit dhe Emailin.
Ju do të merrni në disa ditë një Fletpagës nëpërmjet Postës.

Pranoni nderimet dhe përshëndetjet tona nga Xhamia e Glarusit.

Vesselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.

Emri

Mbiemri

Adresa

Vendbanimi

Email

Messagi

 

 

 

 

 

 

Moschee Glarus

 

spende für moschee

Spende für Moschee