Xhamia Glarus

Esselamu alejkum ve rahmetull-llahi ve berekatuhu.
Mirë se vini në www.xhamia-glarus.ch

Xhamia e parë Shqiptare që do të ndërtohet prej themelit.
Me këtë rast të nderuar mysliman kërkojmë ndihëm tuaj kudo që jeni.

---------------------------------------------------
Konto numri i Xhamisë :
Emri:
Islamische Albanische Gemeinschaft
Kleinzaun 1
8754 Netstal

Kontonummer
30-38169-2

IBAN:
CH66 0680 7710 0252 8749 3

Banka: GRB Glarner Regionalbank Gen.
8762 Schwanden GL

---------------------------------------------------
Kontribuoni edhe me thirje Tel:
0900 14 15 16 (5.15.-CHF)

Ndertimi Xhamis

Ne ju jemi mirënjohës ndaj cdo ndihme që ofroni, edhe nëse ajo është e pakt tek Allahu shpërblimi është i madh dhe lusim Allahun që të ju shpërblej për atë që kontribuoni.

WEITERLESEN -

Falja e namazit

Namazi – është shtylla e dytë e Islamit, obligim i cili i shpallet Muhammedit a.s. gjatë udhëtimit të tij i njohur si Miraxhi

WEITERLESEN -

Agjerimi i Ramazanit

O ju që besuat, agjërimi ju është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre që ishin
para jush, kështu që të bëheni të devotshëm.

WEITERLESEN -

Fletpagesen – Donation – Xhamia Glarus

xamia

Ne do të ju dërgojnë me postë një Fletpagës.

Dergomani nje Fletpages per ndertimin Xhamis ne Glarus